Waarom RENT A PIN?

Voilà! Alle unieke voordelen van RENT A PIN voor u op een presenteerblaadje.

Betaalautomaat met spoed

Binnen 3 uur geleverd

Dankzij onze geavanceerde logistiek leveren wij onze pinautomaten razendsnel en foutloos bij u af. Zonder meerprijs de volgende werkdag. Met een toeslag van € 1,-/km kunnen wij tijdens kantooruren (ma-za) binnen 3 uur leveren.

Pin huren top service

Binnen 24 uur doorgestort

Betalingen worden dezelfde dag (bankdagen) doorgestort naar uw rekening. De kosten en borg worden hierop in mindering gebracht.

Betrouwbaar en eerlijk

RENT A PIN is een dochteronderneming van Chasseur de Poisson Holding B.V. Van oudsher een kapitaalkrachtige groep waarmee u met een gerust hart zaken kunt doen. Tevens beschikt RENT A PIN over een vergunning van De Nederlandsche Bank. Niet voor niets zijn wij al 27 jaar marktleider!

Vakkundig en servicegericht

Wij leveren de gehuurde pinautomaat met een heldere korte handleiding en genoeg pinrollen voor een wereldomzet. U kunt er direct mee aan de slag!

Gratis SMS als uw order verwerkt is en nog één als u bestelling verzonden is. Dan weet u 100% zeker dat uw automaat altijd tijdig geleverd wordt.

Binnen 1 uur nadat wij de automaat hebben ontvangen sms-en wij u dat uw borg gecrediteerd/uitbetaald is.

Bij RENT A PIN hebben vaste klanten aflever- én altijd-voorraad garantie.

RENT A PIN spaart kosten noch moeite om overmacht te reduceren. Emergency routing, prime datacentre, CCTV, brandbeveiliging, etc. etc. niet voor niets hebben wij onze klanten nog nooit lastig hoeven vallen met onze 'problemen'.

Betaalautomaat met spoed

Geen verrassingen achteraf

Pinrollen zijn gratis. Bij nalevering betaalt u ook geen verzendkosten. Uw pinautomaat wordt kosteloos opgehaald. En bank, transactiekosten, supplies etc. etc. zijn bij de huurprijs inbegrepen. Zaken die andere partijen vaak apart factureren.

"RENT A PIN de Mercedes in zijn soort."
Jacco Biemond, Shell