Referenties

RENT A PIN is Nederlands grootste en meest toonaangevende verhuurder van pinautomaten. Wij leveren snel, betrouwbaar en voordelig!

Betrouwbare partner

RENT A PIN is niet zomaar een partner, maar een dochteronderneming van de kapitaalkrachtige groep Chausseur de Poisson Holding BV.

Referenties

RENT A PIN is opgenomen in het Register van de Wet financieel toezicht (Wft). U heeft hierdoor de zekerheid dat u zaken doet met een betrouwbare betaalinstelling. Ook is RAP gecertificeerd door betaalvereniging.nl.
Nog niet gerustgesteld? Bekijk dan onze jaarcijfers via de Kamer van Koophandel of vraag ernaar bij uw eigen bankrelatie en refereert u aan RENT A PIN B.V. NL45 RABO 0170 0000 87

Vergunning DNB

RENT A PIN beschikt over een vergunning van De Nederlandsche Bank en is opgenomen in het Register van de Wet financieel toezicht (Wft). U heeft hierdoor de zekerheid dat u zaken doet met een betrouwbare betaalinstelling.

Certificaat Graydon

Ook is RENT A PIN in het bezit van het Financieel Gezond Certificaat. Een bedrijf komt hiervoor in aanmerking als het tot de top financieel gezonde bedrijven in Nederland behoort en aan alle voorwaarden van Graydon voldoet.


"RENT A PIN de Mercedes in zijn soort."
Jacco Biemond, Shell