Toonbankopstelling

Het maakt niet uit of u een dag op de beurs of markt staat, of een nieuwe winkel opent: wij kunnen straks al bij u voor de deur staan met uw pinautomaat.

WAAROM RENT A PIN?

Bij RENT A PIN verhuren we ook pinautomaten die geschikt zijn voor ADSL verbinding. Deze automaten accepteren pinbetalingen Visa Debit, Debit MasterCard, Maestro en V PAY en optioneel ook Visa, Mastercard, Dinersclub en/of American Express.

U dient wel zelf zorg te dragen voor ADSL (bekabeld internet) en een vrije lanpoort vanaf modem/router.

Snelle levering

Een van de belangrijkste voordelen van RENT A PIN is de snelle levering. Binnen kantoortijden en op zaterdag worden toonbankopstellingen al binnen 3 uur bezorgd. We rekenen hierbij de reistijd vanaf Amsterdam + 1 uur. Het maakt dus niet uit of u een dag op de beurs of markt staat, of een winkel opent: wij kunnen straks al bij u voor de deur staan met uw betaalautomaat.

Boter bij de vis

De ADSL pinautomaat van RENT A PIN is direct klaar voor gebruik. Wij bieden bovendien boter bij de vis; we boeken uw saldo elke bankwerkdag over naar het opgegeven IBAN.

Veilig zaken doen

Met RENT A PIN zaken doen is veilig zaken doen. Wij zijn in het bezit van een bankvergunning, gecertificeerd door betaalvereniging.nl en dochteronderneming van Chasseur de Poisson Holding B.V., een kapitaalkrachtige groep die u een gerust gevoel geeft. En is dat nog niet voldoende, bekijk dan onze jaarcijfers bij de Kamer van Koophandel of vraag meer informatie op via uw bank.


Voordelige tarieven

Contract- en transportkosten €36,-
Per pinautomaat, inclusief gratis retourzending per UPS (maandag t/m vrijdag).

Huur per dag €18,-
Prijs per pinautomaat (geschikt voor pinbetalingen en evt. creditcards), vanaf de gewenste afleverdatum t/m de dag van retourzending.

Toeslag creditcards €20,-
Prijs per automaat totaal, eenmalig bij een of meer aansluitnummers.

Transactiekosten €0,12
Incl. communicatiekosten, pinrol en alle kosten voor Visa Debit, Debit MasterCard, Maestro en V PAY. (Kortom: u komt niet voor onaangename verrassingen te staan!). Bij creditcards zijn de transactiekosten gratis.

Borg €700,-
De borg hoeft u niet vooruit te betalen. Dit bedrag wordt verrekend met de eerste transacties en automatisch teruggestort op de dag waarop wij de pinautomaat retour hebben ontvangen.


"RENT A PIN de Mercedes in zijn soort."
Jacco Biemond, Shell