Mobiele Toonbankopstelling

Dankzij ons zeer geavanceerde logistieke netwerk kunt u een vaste toonbankopstelling huren en razendsnel geleverd krijgen.

VOORDELEN RENT A PIN

Is er geen internetverbinding beschikbaar en wel GSM ontvangst? Dan kunt u het best deze snelle toonbankopstelling huren met ingebouwde GSM (module). Deze automaten accepteren Visa Debit, Debit MasterCard, Maestro en V PAY pinbetalingen en eventueel Visa, Mastercard, Dinersclub en/of American Express.

Dankzij ons zeer geavanceerde logistieke netwerk kunt u een vaste toonbankopstelling huren en razendsnel geleverd krijgen. Door onze jarenlange ervaring wordt alles vakkundig en servicegericht geregeld. We leveren het apparaat met een heldere handleiding en genoeg pinrolletjes voor een wereldomzet!

BINNEN 3 UUR GELEVERD

Een mobiele toonbankopstelling huren bij RENT A PIN betekent dat u kunt rekenen op een snelle levering. Tijdens kantoortijden en op zaterdagen kan dit al binnen 3 uur. Houd hiervoor rekening met de reisafstand vanaf Amsterdam, plus een extra uur. En het maakt niet uit of het gaat om een apparaat voor één marktdag of meerdere apparaten voor uw nieuwe winkel. Als u ons nodig heeft, staan wij vandaag nog bij u voor de deur.

ZELFDE DAG UITBETAALD

Het apparaat is klaar voor gebruik en u kunt dus direct beginnen met geld verdienen. Wij zorgen ervoor dat de pingelden elke bankwerkdag worden overgeboekt naar het door u aangegeven IBAN.

PARTNER WAAROP U KUNT BOUWEN

RENT A PIN is niet zomaar een partner, maar een dochteronderneming van de kapitaalkrachtige groep Chausseur de Poisson Holding B.V.. Wij bezitten een bankvergunning en zijn gecertificeerd door betaalvereniging.nl. Nog niet gerustgesteld? Bekijk dan onze jaarcijfers via de Kamer van Koophandel of vraag ernaar bij uw bankrelatie.


SCHERPE TARIEVEN

Contract- en transportkosten €36,-
Per pinautomaat, inclusief gratis retourzending per UPS (maandag t/m vrijdag).

Huur per dag €19,-
Prijs per pinautomaat (geschikt voor pinbetalingen en evt. creditcards), vanaf de gewenste afleverdatum t/m de dag van retourzending.

Toeslag creditcards €20,-
Prijs per automaat totaal, eenmalig bij een of meer aansluitnummers.

Transactiekosten €0,12
Incl. communicatiekosten, pinrol en alle kosten voor Visa Debit, Debit MasterCard, Maestro en V PAY. (Kortom: u komt niet voor onaangename verrassingen te staan!). Bij creditcards zijn de transactiekosten gratis.

Borg €700,-
De borg hoeft u niet vooruit te betalen. Dit bedrag wordt verrekend met de eerste transacties en automatisch teruggestort op de dag waarop wij de pinautomaat retour hebben ontvangen.


"RENT A PIN de Mercedes in zijn soort."
Jacco Biemond, Shell