MOBIELE PINAUTOMAAT HUREN

RENT A PIN is Nederlands grootste en meest toonaangevende verhuurder van pinautomaten. Wij leveren snel, betrouwbaar en voordelig!

WAAROM RENT A PIN?

Wilt u een mobiele pinautomaat huren voor een beurs, festival of andere gelegenheid? RENT A PIN is Nederlands grootste en meest toonaangevende verhuurder van pinautomaten. Wij leveren snel, betrouwbaar en voordelig!

Dankzij ons zeer geavanceerde logistieke netwerk kunt u een mobiele pinautomaat huren en razendsnel geleverd krijgen. Door onze jarenlange ervaring wordt alles vakkundig en servicegericht geregeld. We leveren uw draadloze pinautomaat met een heldere handleiding en genoeg pinrolletjes voor een wereldomzet!

LEVERING BINNEN 3 UUR

Tijdens kantooruren en op zaterdagen leveren wij onze mobiele pinautomaten door heel Nederland en België binnen 3 uur (afhankelijk van de reistijd per auto vanaf Amsterdam: + 1 uur). Of u nu een dag op de markt of op een beurs staat of een nieuwe winkel opent: als het moet staan we straks al bij u op de stoep.

UITBETALING DEZELFDE DAG

U kunt direct met uw mobiele pinautomaat aan de slag. Wij boeken uw pingelden iedere dag (lees: bankwerkdag) over naar het IBAN dat u ingevuld heeft in het aanvraagformulier.

BETROUWBARE PARTNER

Wij zijn een dochteronderneming van Chasseur de Poisson Holding B.V., van oudsher een kapitaalkrachtige groep waarmee u met een gerust hart zaken kunt doen. Daarnaast zijn wij in het bezit van een bankvergunning en gecertificeerd door betaalvereniging.nl. Bekijk ook onze jaarcijfers bij de Kamer van Koophandel of informeer bij uw bankier.


Voordelige tarieven

Contract- en transportkosten €36,-
Per pinautomaat, inclusief gratis retourzending per UPS (maandag t/m vrijdag).

Huur per dag €22,-
Prijs per pinautomaat (geschikt voor pinbetalingen en evt. creditcards), vanaf de gewenste afleverdatum t/m de dag van retourzending.

Toeslag creditcards €20,-
Prijs per automaat totaal, eenmalig bij een of meer aansluitnummers.

Transactiekosten €0,12
Incl. communicatiekosten, pinrol en alle kosten voor Visa Debit, Debit MasterCard, Maestro en V PAY. (Kortom: u komt niet voor onaangename verrassingen te staan!). Bij creditcards zijn de transactiekosten gratis.

Borg €700,-
De borg hoeft u niet vooruit te betalen. Dit bedrag wordt verrekend met de eerste transacties en automatisch teruggestort op de dag waarop wij de betaalautomaat retour hebben ontvangen.


"RENT A PIN de Mercedes in zijn soort."
Jacco Biemond, Shell