Mobiel pinapparaat huren

RENT A PIN is de grootste verhuurder van pinapparaten in Nederland en levert snel en tegen een scherpe prijs.
 
 
 
Voordelen van RENT A PIN

Voor een festival, beurs of ander evenement een mobiel pinapparaat huren? Kies dan voor RENT A PIN. RENT A PIN is de grootste verhuurder van pinapparaten in Nederland en levert snel en tegen een scherpe prijs.

Om een mobiel pinapparaat zo snel mogelijk op de juiste bestemming te krijgen, beschikken wij over een efficiënt logistiek netwerk. U bestelt een draadloos pinapparaat en wij leveren het, inclusief duidelijke handleiding en een ruime hoeveelheid pinrolletjes. Onze ervaring staat garant voor een topservice!

Snelle levering

Een van de belangrijkste voordelen van RENT A PIN is de snelle levering. Binnen kantoortijden en op zaterdag worden mobiele pinapparaten al binnen 3 uur bezorgd. We rekenen hierbij de reistijd vanaf Amsterdam + 1 uur. Het maakt dus niet uit of u een dag op de beurs of markt staat, of een eigen winkel opent: wij kunnen straks al bij u voor de deur staan. Mét draadloos pinapparaat.

Boter bij de vis

Het mobiele pinapparaat van RENT A PIN is direct klaar voor gebruik. Wij bieden bovendien boter bij de vis; we boeken betalingen op elke bankwerkdag over naar het opgegeven rekeningnummer.

Veilig zaken doen

Met RENT A PIN zaken doen is veilig zaken doen. Wij zijn in het bezit van een bankvergunning, gecertificeerd door betaalvereniging.nl en dochteronderneming van Chasseur de Poisson Holding BV, een kapitaalkrachtige groep die u een gerust gevoel geeft. En is dat nog niet voldoende, bekijk dan onze jaarcijfers bij de Kamer van Koophandel of vraag meer informatie op via uw bank.

Pinapparaat kosten
 • Contract- en transportkosten €36,-
  Per mobiel pinapparaat, gratis retourzending inbegrepen per UPS (maandag t/m vrijdag).
 • Huur per dag €22,-
  Prijs per mobiel pinapparaat (geschikt voor pinbetalingen en evt. creditcards), vanaf de gewenste afleverdatum t/m de dag van retourzending.
 • Toeslag creditcards €20,-
  Prijs per apparaat totaal, eenmalig bij één of meer aansluitnummers.
 • Transactiekosten €0,29
  incl. communicatiekosten, pinrol en alle kosten voor Equens. (Kortom: u komt niet voor onaangename verrassingen te staan!)
  Bij creditcards zijn de transactiekosten gratis.
 • Borg. €700,-
  De borg hoeft u niet vooruit te betalen. Dit bedrag wordt verrekend met de eerste transacties en automatisch teruggestort zodra wij de mobiele pinapparaat retour hebben ontvangen.
 
 
 
pinautomaat vx570
Direct een mobiel pinapparaat huren?

Klik op de button hieronder en vul het aanvraagformulier in.

Direct Aanvragen
Bestaande klant

Bestaande klanten kunnen ook telefonisch bestellen: 020- 471 471 4. Houd uw bankrekeningnummer en afleveradres gereed. U ontvangt van ons onmiddellijk een bevestiging.

"RENT A PIN staat voor Amerikaanse topservice in Nederland"
Alon Ben Joseph, Ace Juweliers